گوگل به کاربران ایرانی خود توصیه می کند که رمز عبور خود را تغییر دهند
گوگل به کاربران ایرانی خود توصیه میکند که کلمات عبور خود را تغییر داده و احتیاطات لازم دیگر را نیز برای مواجهه با یک حمله اینترنتی که هفته گذشته گواهینامه google.com را سرقت کرده بود، به کار بندند.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از Certcc، بنا بر اظهارات نایب رئیس مهندسی امنیتی گوگل، هفته گذشته مشخص شد که سوء استفاده از گواهینامه های دیجیتالی یک کمپانی هلندی صادر کننده این گواهی ها، توانسته است ارتباطات اینترنتی بسیاری از کاربران از جمله کاربران ایرانی را در معرض خطر قرار دهد.
به گفته وی، در حالی که سیستم های داخلی گوگل مورد سوء استفاده قرار نگرفته بودند، این شرکت به طور مستقیم با کاربرانی که احتمالا تحت تاثیر این حمله قرار گرفته اند تماس گرفته و ضمن اطلاع رسانی، از آنها می خواهد که کلمه عبور خود را تغییر دهند.
گوگل به طور خاص به کاربران خود توصیه کرده است که کلمه عبور خود را عوض کرده، گزینه های بازیابی حساب خود را بازبینی نموده، وب سایتها و برنامه هایی را که مجوز دسترسی به حساب گوگل آنها را دارند چک کرده، تنظیمات جیمیل در مورد آدرسهای مشکوک را بررسی کرده و به هشدارهای مرورگر وب خود توجه نمایند.
گوگل تاکید کرده است که در حمله هفته گذشته، کاربران ایرانی نیز جزو قربانیها بوده اند. Chrome، فایرفاکس، IE، ویندوز و Adobe اکنون گواهینامه های DigiNotae را در لیست سیاه خود قرار داده اند.
موزیلا نیز از مقامات مرتبط با این گواهینامه ها خواسته است که کارهای لازم را برای جلوگیری از چنین مشکلاتی انجام دهند.
هکرها قادرند موتور خودروی شما را حین رانندگی خاموش کنند!
طبق هشدار یک شرکت سازندهی نرم افزارهای امنیتی، هکرها میتوانند زندگی رانندگان را از طریق خاموش کردن موتور خودروی آنها در حین رانندگی، به خطر اندازند.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از ایسنا، شرکت سازنده آنتی ویروس McAfee هشدار داد که متکی شدن بیش از حد خودروها به رایانهها، سیستم های بی سیمی چون بلوتوث و دیگر نرمافزارها، میزان آسیبپذیری آنها را به هک های مخرب افزایش میدهد.
طبق اخطار این شرکت، نرم افزار جاسازی شده در بسیاری از قسمتهای خودرو – از ایربگها و رادیوها گرفته تا صندلیها وسیستمهای کنترل سفر خودرو- موجب میشود که مجرمان سایبری بتوانند خرابی به وجود آورند.
محققان در اوایل سال جاری، حملات بالقوهای چون باز کردن درها و روشن کردن موتور خودرو با استفاده از پیامهای متنی – نه فقط در تئوری، بلکه در عمل با استفاده از چندین مدل خودرو – را نشان دادند.
طبق گزارش آنها، حملات بالقوه شامل از کار انداختن خودرو از راه دور، باز کردن قفل و روشن کردن خودرو با یک تلفن همراه، ردیابی موقعیت، فعالیتها و امور روزمره راننده، دزدیدن اطلاعات شخصی از طریق یک سیستم بلوتوث، ایجاد اخلال در سامانه ماهوارهای ناوبری جهانی و غیر فعال کردن کمکهای اضطراری میشود.
به گفتهی استارت مک کلور، مدیر کل شرکت McAfee، هر چه فناوری دیجیتال بیشتری در خودرو جاسازی شده باشد، میزان تهدید حملات و دستکاریهای مخرب افزایش مییابد.
با هک کردن ایمیل و لپتاپ میتوان تا حدی کنار آمد اما هک کردن خودرو میتواند به معنای خطرات مهیب برای ایمنی راننده و سرنشینان خودرو باشد.
محققان چندین دانشگاه به این نتیجه رسیدهاند که بزرگترین خطر برای مالکان خودرو ناشی از عملکرد مجرمانی است که به صورت فیزیکی به وسائل نقلیه آنها دسترسی پیدا میکنند، چرا که پس از آن سیستمهای ایمنی حیاتی میتوانند به راحتی هک شوند.
اگر چه آنها همچنین نشان دادهاند که یک حمله میتواند برای ردیابی یک خودرو با ردیابهای قوی از راه دور انجام شود.
ضریب نفوذ اینترنت در ایران 73.3 میلیون نفری 11.4 درصد است
سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت کشور، وابسته به مرکز متما در سازمان فناوری اطلاعات ایران، در گزارش خود با احتساب 8 میلیون کاربر و 9 میلیون مشترک اینترنت در کشور، ضریب نفوذ اینترنت ایران را 11.4 درصد اعلام کرده است.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از فارس، آخرین وضعیت و آمار رسمی ضریب نفوذ اینترنت در کشور، به صورت بهروز و آنلاین، در "سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت" که توسط مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت وابسته به سازمان فناوری اطلاعات ایران راه اندازی شده، ارائه میشود.
بر اساس این گزارش، این سامانه همواره و به صورت آن لاین وضعیت جاری ضریب نفوذ اینترنت در کشور را به تفکیک استانها و بر مبنای روشهای دسترسی "اینترنت پر سرعت"، "اینترنت تلفنی"، "اینترنت وایمکس"، "اینترنت تلفن همراه" و "اینترنت فیبر" ارائه میدهد و تعداد کاربران را معیار تعیین ضریب نفوذ قرار داده است.
بنا بر این گزارش، در حالی که این سامانه میان مشترکان و کاربران اینترنت تمایز قائل شده، آمار و ارقام فعلی ثبت شده در این سامانه برای سال 90، حکایت از 9 میلیون و 243 هزار و 540 مشترک اینترنت و 8 میلیون و 387 هزار و 12 کاربر اینترنت، در ایران 73 میلیون و 318 هزار و 661 نفری دارد و با این ارقام، هماکنون ضریب نفوذ اینترنت کشور را بر اساس کل اتصالات 0.114 (11.4 درصد) اعلام میکند.