به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از Ciol، وب سایت Virtual Embassy Tehran، سفارت خانه مجازی تهران که با تلاش وزیر امور خارجه آمریکا، هیلاری کلینتون راه اندازی شده بود توسط مقامات ایرانی ساعاتی پس از راه اندازی سایت "سفارت خانه مجازی" که به منظور اطلاع رسانی در مورد دولت و ملت آمریکا به مردم جمهوری اسلامی ایران طراحی شده بود، مسدود گردید.
کاربران در هنگام تلاش برای دسترسی و بازدید از این سایت با پیام "بر طبق قوانین جرایم اینترنتی دسترسی به تارنمای فراخوانده شده ممکن نیست" مواجه می شوند.
آژانس خبری نیمه رسمی فارس نیز در مواجهه با مسدود کردن این وب سایت آمریکایی ضمن ابراز خشنودی و تایید این واکنش مقامات ایرانی آن را خنثی نمودن یکی دیگر از طرحها و خدعه های جاسوسی دولت آمریکا می داند.
راه اندازی این وب سایت درست یک هفته پس از اشغال سفارت انگلیس توسط عده ای از جوانان ایرانی صورت گرفت.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از Yahoo، بر اساس تحقیق صورت گرفته توسط StatCounter، گوگل کروم برای اولین بار به رتبه دومین مرورگر پر استفاده در دنیا صعود کرده است.
مایکروسافت با مرورگر معروف خود اینترنت اکسپلورر همچنان در صدر قرار دارد و موزیلا در ادامه روند نزولی خود در سال 2010 به رتبه سوم سقوط کرده است.
این تحقیق نشان می دهد که کروم با در اختیار گرفتن 25.7 درصد، از موزیلا که 25.23 درصد از سهم بازار را در اختیار دارد در ماه نوامبر پیشی گرفته است.
2 سال پیش کروم تنها 4.5 درصد از بازار را در اختیار داشت و در کنار اپرا و سافاری حرکت می کرد اما با اضافه کردن امنیت بیشتر و امکانات متنوع خیلی زود توانست به صف مدعیان بپیوندد.
اینترنت اکسپلورر به تنهایی 40 درصد از کاربران اینترنتی را در سراسر جهان در اختیار دارد.
آندسته از سرویس های گوگل که از قابلیت HTTPS برخوردارند اکنون نوع خاصی از تکنیک رمزگذاری را مورد استفاده قرار می دهند که حمله های کلیدی آتی را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش خواهد داد.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از InfoWorld، گوگل متد رمزگذاری ای که آن را در سرویس های با قابلیت HTTPS خود که جی میل، Docs و گوگل پلاس را در بر می گیرد، اصلاح نموده است تا بدین وسیله از رمزگشایی سرویس هایش در هنگام اوج ترافیک و همگام با پیشرفت فناوری، ممانعت کند.
اکثر پیاده سازی های HTTPS از کلید خصوصی استفاده می کنند که تنها توسط دارنده دامین برای تولید کلیدهای نشست session keys به کار می رود تا ترافیک بین سرورها و کلاینت هایشان را رمزگذاری کنند.
برخی از حمله ها دقیقا نفوذ به این نشست ها session را نشانه می روند و این زمانی رخ می دهد که کامپیوترها سریعتر از اکنون باشند، که این اتفاق در طی ده سال آینده رخ می دهد.
حال گوگل برای جلوگیری از چنین حمله های بالقوه ای تغییرات لازم را بر روی HTTPS اعمال نموده به این ترتیب که در آن برای رمزگذاری نشست ها از کلیدهای مختلفی بهره می برد و آنها را پس از مدت زمانی حذف می کند.
نسخه جدید HTTPS از ECDHE_RSA برای تبادل کلید و RC4_128 cipher برای رمزگذاری بهره می برد. متاسفانه این ترکیب امنیتی تنها در فایرفاکس و کروم پشتیبانی می شود و هنوز این امکان در اینترنت اکسپلورر وجود ندارد.
طبق اعلام McAfee در مورد گرایش های جدید نوشتن بدافزارها حاکی از این است که تقریبا تمامی بدافزارهایی که اخیرا نوشته می شوند هدفشان دستگاه های آندروید است.
به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از InfoWorld، گزارشات سه ماهه سوم سال 2011 شرکت امنیتی McAfee، آندروید گوگل را محبوب ترین هدف آن دوره معرفی می کرد اما در گزارشات سه ماه آخر و فعلی این شرکت امنیتی، در واقع آندروید تنها هدف تمامی نویسندگان بدافزار موبایل شده است.
به طورکلی تمامی بدافزارهایی که تا مدت ها برای سیستم عامل سیمبین نوکیا نوشته می شود، متوقف شده است و آندروید گزینه جدید بهره برداری های گسترده است.
متداول ترین حمله های آندروید شامل تروجان های SMS و شماره تلفن هایی است که ادعا می کنند شارژ مالی رایگان به حساب قربانیان واریز می کنند.